Τιμητική βραδιά για 16 τραγουδιστές στην Κηφισιά
Πολιτισμός

Τιμητική βραδιά για 16 τραγουδιστές στην Κηφισιά

Η μουσική βρήκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 το φθινοπωρινό της ορμητήριο στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» στην Κηφισιά, όπου ο Μάκης Δελαπόρτας παρέσυρε το κοινό σε μία μαγική βόλτα στον χρόνο με τους καλύτερους Έλληνες ερμηνευτές όλων των δεκαετιών.

Μόνο τα ονόματα των καλλιτεχνών που τιμήθηκαν από τον Δήμο Κηφισιάς, τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, τον αντιδήμαρχο Εκάλης, Αχιλλέα Κουρέπη, την πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σίσσυ Παπασπύρου, την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη, την πρόεδρο της Επιτροπής Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς, Τερέζα Εξάρχου, και τη φιλόλογο Λίλα Παπαδημητρίου αρκούν: Στέλλα Γκρέκα, Άντζελα Ζήλεια, Κλειώ Δενάρδου, Τέρης Χρυσός, Γιώργος και Νίκος Τζαβάρας, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Γιάννης Πετρόπουλος, Δάκης, Λάκης Τζορντανέλλι, Robert Williams, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Λιζέττα Νικολάου και η Κωνσταντίνα.

Μισός αιώνας δημιουργίας με καρπούς ορισμένα από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια, με στίχους που ακουμπάνε απευθείας την καρδιά μας, σιγοτραγουδήθηκαν από το πολυπληθές ακροατήριο που, όχι μόνο ενθουσιάστηκε, αλλά καταχειροκρότησε τους καλλιτέχνες που κράτησαν ζωντανή την πορεία του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού.

Η συναυλία παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια 2018».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet