Αθηνά Μαγκουφάνας 2004: 4 νίκες & 1 ήττα για τα αγωνιστικά τμήματα Βόλεϊ
Αθλητισμός

Αθηνά Μαγκουφάνας 2004: 4 νίκες & 1 ήττα για τα αγωνιστικά τμήματα Βόλεϊ

Με θετικό απολογισμό έκλεισε η πρόσφατη αγωνιστική δράση για τα αγωνιστικά τμήματα Βόλεϊ της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004, που κέρδισε τέσσερα παιχνίδια κι έχασε ένα.

Ειδικότερα, νικηφόρα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι Άνδρες, οι Γυναίκες, οι Νεάνιδες και οι Κορασίδες 2, ενώ την ήττα γνώρισαν μόνο οι Κορασίδες 1.

Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

Σε μια πολύ εύκολη υπόθεση για την ανδρική ομάδα της Αθηνάς στο βόλεϊ εξελίχτηκε η αναμέτρησή της με τον τρίτο της βαθμολογίας ΑΣΠ Ίωνες, αφού σε λιγότερο από 70 λεπτά έκανε το 3-0 σετ (25-12, 25-18, 25-16).

ΑΘΗΝΑ (Σούμπασης): Χ. Χριστόπουλος, Χ. Καρτσώνης, Α. Μαργαρίτης, Α. Δεληγιάννης, Σ. Σημαντήρης, Ο. Χαραλαμπόπουλος, Α. Πανδής, Α. Ανδρέου, Ι. Κουτρούλης, Ν. Σκουτέλης, Ε. Μενελάου, Π. Πανδής, Μ. Παπαθανασίου.

Στο tie break κρίθηκε η νίκη στον αγώνα της Αθηνάς με το ΠΑΚ Χαλανδρίου για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας Γυναικών στο βόλεϊ. Η ομάδα της Πεύκης προηγήθηκε με 1-0 (25-20), έχασε το δεύτερο (17-25) και το τρίτο (15-25) σετ, κέρδισε το τέταρτο (26-24) και έχασε τον δεύτερο βαθμό στο tie break (11-15). Αξιοπρόσεκτο  ήταν ότι, με εξαίρεση το τρίτο σετ, σε όλα τα άλλα η ομάδα που στην αρχή του σετ ήταν μπροστά στο σκορ, στο τέλος το έχανε.

ΑΘΗΝΑ (Σούμπασης): Θ. Γιαννιτσοπούλου, Χ. Βασιλάκη, Μ. Ανδρονίδη, Φ. Βασιλείου, Ι. Βασιλοπούλου, Ο. Κυριαζή, Μ. Σταματίου, Γ. Καϊμενοπούλου, Ν. Δημητροπούλου, Α. Κόμνου, Β. Κουσούλη, Ε. Αγραβάνη

Με νίκη και κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση ξεκίνησε για τις Νεάνιδες της Αθηνάς η Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Νίκησε με σκορ 3-2 σετ τον ΑΣΠ Ίωνες.

Στο πρώτο σετ  η ομάδα της Πεύκης ήταν σχεδόν συνέχεια πίσω στο σκορ μέχρι το 19-21, αλλά με σερί 6-0 κέρδισε το σετ (25-21). Στο δεύτερο ήταν από την αρχή μπροστά και επικράτησε εύκολα (25-19). Στο τρίτο  δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, έμεινε από την αρχή πολύ πίσω και το έχασε (25-15). Στο τέταρτο ήταν από την αρχή 1-2 πόντους πίσω, ισοφάρισε 21-21, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τρεις συνεχόμενους πόντους που έκριναν το σετ (23-25). Στο tie break (15-3) επικράτησε ολοκληρωτικά.

ΑΘΗΝΑ (Σούμπασης): Ι. Ματαθία, Α. Κατσερέλη, Φ. Βλαχοπούλου, Ο. Μπουταλά, Θ. Γιαννιτσοπούλου, Χ. Βασιλάκη, Α. Βαρατάση, Α. Μαντζαβίνου, Ν. Μαντζάκου, Α. Μπουρανή, Μ. Γκόγκου, Α. Ρέτσα, Ρ. Γερμακοπούλου.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τις Κορασίδες 2, που νίκησαν πολύ εύκολα τον ουραγό και πολύ αδύναμο ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού με σκορ 3-0 σετ (25-14, 25-7, 25-16), σε έναν αγώνα που πήραν πολύ χρόνο και οι αθλήτριες που δεν είχαν παίξει πολύ σε προηγούμενους αγώνες.

ΑΘΗΝΑ (Σούμπασης): Ρ. Γερμακοπούλου, Α. Ρέτσα, Ο. Μπουταλά, Α. Μπουρανή, Ο. Σπυροπούλου, Ε. Παπαγεωργίου, Α. Τζωρτζάτου, Μ. Λαζαρίδου, Μ. Μιχαλοπούλου, Α. Γεωργίου, Ε. Ζαραχωβίτη.

Ήττα από την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια με σκορ 0-3 σετ για τις Κορασίδες 1, που στο πρώτο σετ ήταν μπροστά 18-16, αλλά το έχασαν 18-25, έχασαν με μεγάλη διαφορά το δεύτερο (10-25) και στο τρίτο, αν και από την αρχή ήταν με μικρή διαφορά πίσω, προηγήθηκαν στη συνέχεια 21-20, αλλά ένα σερί 0-4 για την ΑΕΚ έκρινε το σετ και τον αγώνα (22-25).

ΑΘΗΝΑ (Νάκη): Φ. Βλαχοπούλου, Ι. Ματαθία, Α. Κατσερέλη, Μ. Ματθαιακάκη, Ε. Σκορδίλη, Α. Κορρέ, Χ. Τασούλη, Α. Δόξα, Λ. Μαράτου, Α. Χρυσανθακοπούλου, Ν . Τρύφων, Α. Τζιμέα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet