Επιστροφή στις νίκες για την Πεύκη
Αθλητισμός

Επιστροφή στις νίκες για την Πεύκη

Έστω και δύσκολα κι αφού έμεινε πίσω στο σκορ, η Πεύκη κατάφερε να διατηρήσει την… ψυχραιμία της και να γυρίσει το παιχνίδι με την Ηλιούπολη, το οποίο τελικώς έληξε 2-1 υπέρ της.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν των φιλοξενούμενων, που έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και στο 30΄ είδα την κεφαλιά του Γρηγόρη Θάνου να καταλήγει στα δίχτυα της Πεύκης. Η ίδια εικόνα υπεροχής της Ηλιούπολης διατηρήθηκε μέχρι το ημίχρονο, αλλά άλλαξε στην επανάληψη, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Κοιντόση μπήκαν με άλλη ψυχολογία στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων τους, γύρισαν το ματς.

Ο Πετράκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, καθώς με δυο προσωπικά γκολ, στο 49΄ και στο 56΄, χάρισε τη νίκη στην Πεύκη. Ωστόσο, η Ηλιούπολη δεν κατέθεσε τα όπλα και από το 60΄ πίεσε τους γηπεδούχους, χάνοντας δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Μίτροβιτς.

Ωστόσο, το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Πευκιώτες να πανηγυρίζουν την 4η νίκη τους στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς που τους φέρνουν μπροστά από τον ‘Ηλιο, στη 10η θέση της βαθμολογίας (14 βαθμοί).

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοιντόσης): Σαϊτης, Κοκαβέσης, Μάλλης, Μιχαήλ, Μάτσος, Ανδρέου (67′ Ντοβλετάκης), Πετράκης, Μπούρας, Ρούμπος (87′ Βαφειάδης), Ζαφειράκης (86′ Κόρδας), Κουτούζης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Μητρογιάννης, Κουκιάς, Ξηροκώστας (77′ Μίτροβιτς), Θάνος, Χουχουλής, Λαμάι, Ζουμπουνέλης, Γάγγος (80′ Μελετιάδης), Ορφανός, Γεμιστός, Καρύδης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet