Μεγάλη συμμετοχή στον 23ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Μορέλλα
Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή στον 23ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Μορέλλα

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες του 23ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Δάσους Μορέλλα που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό Άλσος «Κατσίμπαλη Μορέλλα» σε διοργάνωση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο αγώνας ήταν, όπως κάθε χρόνο, αφιερωμένος στη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη και σε όλους όσοι τερμάτισαν απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Σε έναν υπέροχο χώρο, όπως είναι το Δάσος Μορέλλα φιλοξενήσαμε τον 23ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, στη μνήμη του Πευκιώτη αθλητή Τάσου Μιζηκάκη. Ένας αγώνας που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και είμαι χαρούμενος, διότι συμμετείχαν πάρα πολλά παιδιά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στον Δήμο μας τέτοιους χώρους πρασίνου, τους οποίους μπορούμε να αξιοποιήσουμε για αναψυχή, άθληση και πολιτισμό.

»Στρέφουμε την προσοχή μας προς τον αθλητισμό.Ο στόχος είναι μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, τα νέα παιδιά να μπαίνουν στο πνεύμα και όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στους συλλόγους μας, τους οποίους στηρίζουμε ως Δήμος και τα τελευταία χρόνια έχουν πολλές επιτυχίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, καθώς και τους ανθρώπους του ΠΕΑΠ για την εξαιρετική διοργάνωση».

Ο κ. Μαυρίδης αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία που έχει για μια πόλη να τιμά τους ανθρώπους που πρόσφεραν στον τόπο τους:

«Είναι πολύ σημαντικό που τιμούμε τον Τάσο Μιζηκάκη, όπως σε προηγούμενο αγώνα τον Φεβρουάριο είχαμε τιμήσει τον Αντώνη Κυδωνάκη, που έφυγε πρόσφατα. Τον πρώτο δήμαρχο Πεύκης, ο οποίος ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος, επιστήμονας με τεράστια προσφορά και στον ιατρικό χώρο. Αναγνωρίζουμε, είτε είναι αιρετοί είτε όχι, ανθρώπους που συνέβαλαν στον πολιτισμό, στον αθλητισμό στα τοπικά δρώμενα, ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet