«Φύσηξε»… Α.Ο. Πεύκης στην Ερέτρια και τα «σάρωσε» όλα
Αθλητισμός

«Φύσηξε»… Α.Ο. Πεύκης στην Ερέτρια και τα «σάρωσε» όλα

Οι Ακαδημίες του Α.Ο. Πεύκης αποφάσισαν σύσσωμες φέτος να πάρουν μέρος στο «Εύβοια Καπ» της Ερέτριας «και βέβαια… ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ», όπως μας ενημερώνει ο Αετός Πεύκης στη σελίδα του στο facebook.

Την αρχή έκανε το Εφηβικό, στον όμιλο της κατηγορίας αυτής, που σκόρπισε τους πάντες στο πέρασμά του, μεταξύ αυτών και τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πειραιά Αετό Κορυδαλλού.

Ακριβώς στα ίδια χνάρια και το Παιδικό, πρώτο κι αήττητο στον όμιλό του, που αφού νίκησε τους γνωστούς ΠΑΣ Γαλάτσι και Βριλήσσια, επιβλήθηκε και επί του τοπικού πρωταθλητή Αμαρύνθου.

Στο ίδιο επίπεδο και το Παμπαιδικό, που ήρθε πρώτο στον όμιλό του, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό μεταξύ ομίλων και κατέλαβε τελικά τη 2η θέση της κατηγορίας.

Τέλος, αξιέπαινη και διασκεδαστική (όπως θα πρέπει να είναι σ΄ αυτή την ηλικία) ήταν και η προσπάθεια των Τζούνιορ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, «η εντυπωσιακή παρουσία των ακαδημιών, ειδικά των μεγάλων, αποτυπώνει και τη δουλειά που έχει γίνει σε όλα τα προηγούμενα στάδια και δείχνει ότι η ομάδα θα πρέπει να κοιτάει πλέον προς άλλα, τελείως διαφορετικά επίπεδα, που μόνο διεθνή τουρνουά του εξωτερικού, με συμμετοχή μεγάλων ομάδων, μπορούν να τα προσφέρουν!
Άντε απ’ την επόμενη χρονιά ίσως…».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet