“Έπιασε” κορυφή η Λυκόβρυση μετά τη νίκη επί του Κολωνού
Αθλητισμός

“Έπιασε” κορυφή η Λυκόβρυση μετά τη νίκη επί του Κολωνού

Με πρωταγωνιστή τον Ραυτόπουλο, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ και σκόραρε στο δεύτερο, η Λυκόβρυση κέρδισε με 2-0 τον Κολωνό, πιάνοντας κορυφή στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, “συγκατοικώντας” με τα Μελίσσια που άφησαν βαθμούς στην Ανθούπολη.

Στο 33΄ ο Ραυτόπουλος εφόρμησε από τον χώρο του κέντρου και έβγαλε τον Σταματέλο στη γραμμή του τέρματος,  απ΄ όπου ο τελευταίος, με πλασέ, άνοιξε το σκορ. Στο 29΄, σε πλασέ του Ραυτόπουλου, τους φιλοξενούμενους έσωσε πάνω στην γραμμή ο Μακρόπουλος, στο 55΄ τη δύσκολη κεφαλιά του Ραυτόπουλου εξουδετέρωσε, με εκπληκτική εκτίναξη στη γωνία του, ο τερματοφύλακας του Κολωνού, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες, μέσα από τη μικρή περιοχή, με τους Καπλάνη στο 41΄, Κανδαλέπας στο 69΄ και Μακρόπουλο στο 81΄.

Τελικώς, στο 71΄ και πάλι ο Ραυτόπουλος, με εκπληκτικό διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ, έγραψε το 2-0. Μάλιστα, στο 88 λίγο έλειψε να γίνει το 3-0 για τη Λυκόβρυση, όταν το δυνατό σουτ του Κολοκοτρώνη χτύπησε στη συμβολή των δοκών.

Στο 42΄επικράτησε ένταση στους δύο πάγκους, με τον διαιτητή Στάμος να διακόπτει για τρία λεπτά τον αγώνα, ο οποίος και συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία στον αγωνιστικό χώρο του τεχνικού του Κολωνού Χρήστου Πολύζου.

Άριστοι οι βοηθοί Κορωνιός, Αραβίδης.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Βιτζηλαίος, Γρομητσάρης, Κορδολαίμης, Αναστασόπουλος, Αγγελής, Ραυτόπουλος, Καντρίου (72΄ Δαφνάς), Μήτογλου, Σταματέλος (79΄ Κουλούρης), Ραυτόπουλος, Καπλάνης (57΄ Κολοκοτρώνης).

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Καλλίλας, Μακρόπουλος, Καπελάκης, Ράσα, Φωκάς, Ρουμελιώτης, Κανδαλέπας(79΄ Βενιέρης), Βάσσος (57΄ Σταματάκης), Τσικόγιας, Μάντζαρης.

Αποτελέσματα άλλων τμημάτων του Α.Ο. Λυκόβρυσης

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής δράσης για τα τμήματα του Α.Ο. Λυκόβρυσης σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Νέοι με Άτλαντα Κυψέλης νίκη 2-1 (τα γκολ Λιαδάκης, Σουμπάσης)

Παίδες με Αθηναΐδα νίκη 3-0 (τα γκολ Μάρκου, Λιαδάκης Ρ., Παπαχρήστος)

Τζούνιορ με Πεύκη νίκη 1-0 (το γκολ ο Κολοφίκας Επ.)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet