Νίκη… παραμονής για την Πεύκη με 3-1 επί του Μικρασιατικού
Αθλητισμός

Νίκη… παραμονής για την Πεύκη με 3-1 επί του Μικρασιατικού

Αποφασισμένη να μην βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στην Α΄ ΕΠΣΑ (2ος όμιλος) η Πεύκη “καθάρισε” με 3-1 τον αγώνα με τον Μικρασιατικό στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάνοντας τη δεύτερη συνεχή νίκη της.

Ο Παστελόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19’, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 52′ με τον Πετρίτση. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν για πολύ, αφού η Πεύκη στο 54’, πάλι με τον Παστελόπουλο, έστειλα για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 78’ από τον Πετράκη.

Οι φιλοξενούμενοιι διαμαρτύρονται για τη φάση του 35΄ για το γκολ του Πετρίτση που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στάθηκαν άτυχοι και στο 75΄ όπου η κεφαλιά του Ψαραδέλη βρήκε στο δοκάρι του Μανουσάκη.

Πλέον η Πεύκη έχει πλέον 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Αραβίδης-Τσολακίδης

Πεύκη: Μανουσάκης, Κοκαβέσης, Βαφειάδης, Ανδρέου, Μάτσος, Πετράκης, Ζαφειράκης, Βλάχος, Ρούμπος (54’ Ντοβλετάκης), Μπούρας, Παστελόπουλος (88’ Θανάσης)

Μικρασιατικός: Κωνσταντόπουλος, Φραγκής, Βουτυράς, Αϊβάζης, Βιτζηλαίος, Κολοβός, Νταντής (65’ Ψαραδέλης), Παούρης (65’ Κετσές), Πετρίτσης, Πρασσάς, Γκίνης (46’ Κραψίτης)

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet