Δώρα για τα πρωτάκια του δημοτικού παρέδωσαν Τ. Μαυρίδης και Γ. Τσόλας στους διευθυντές των σχολείων
Κοινωνία

Δώρα για τα πρωτάκια του δημοτικού παρέδωσαν Τ. Μαυρίδης και Γ. Τσόλας στους διευθυντές των σχολείων

Σε δημοτικά σχολεία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης βρέθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης και μαζί με τον πρόεδρο της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργο Τσόλα, παρέδωσαν τσάντες πολλαπλών χρήσεων στους μαθητές της πρώτης τάξης.

Οι τσάντες περιείχαν σχολικά είδη και πιο συγκεκριμένα κασετίνα, μολύβι, χάρακα, ξύστρα, τετράδιο, μαρκαδόρους, χρωματιστά μολύβια και ένα ποτηράκι και ήταν ένα καλωσόρισμα του Δήμου προς τους μαθητές που φοιτούν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Ο δήμαρχος επισκέφτηκε το 2ο  Δημοτικό Πεύκης, το 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης-Πεύκης, ενώ οι τσάντες με σχολικά είδη παραδόθηκαν σε όλα τα Δημοτικά της πόλης.

Μετά τις επισκέψεις στα σχολεία ο κ. Μαυρίδης δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας και παραδώσαμε στους διευθυντές τα δώρα, που προσφέρει με αγάπη ο Δήμος, για τους μικρούς μαθητές της πρώτης τάξης! Καλή σχολική χρόνια με υγεία και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές των σχολείων μας, καθώς και δύναμη, με υγεία σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet