Εθελοντές για την πυροπροστασία ζητά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Εθελοντές για την πυροπροστασία ζητά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εθελοντές για την ενίσχυση της υπάρχουσας ομάδας εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, για την επιτήρηση-περιφρούρηση των δασών στη θερινή περίοδο, ζητά ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο δήμος, από την 1η Ιουνίου του 2023, περιφρουρεί σε 24ωρη βάση τα δάση της πόλης, με εποχικό προσωπικό που έχει προσληφθεί για τη θερινή περίοδο αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, με πεζές περιπολίες αλλά και με περιπολίες ειδικά διαμορφωμένου οχήματος, το οποίο φέρει πυροσβεστικό εξοπλισμό άμεσης επέμβασης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι κάτοικοι του Δήμου που επιθυμούν να ενισχύσουν την υπάρχουσα ομάδα εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, να το δηλώσουν στις υπηρεσίες του δήμου, ώστε τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο να υπάρξει και από εθελοντές ενισχυμένη επιτήρηση-περιφρούρηση των δασών σε ημέρες αυξημένου κινδύνου, σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 213 2051700 και στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης, Αγίας Βαρβάρας 25 – Γραφείο Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet