Εκδηλώσεις για τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης διοργανώνει η Νέα Δημιουργία
Κοινωνία

Εκδηλώσεις για τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης διοργανώνει η Νέα Δημιουργία

Εκδηλώσεις σε μηνιαία βάση θα διοργανώνει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης-Πεύκης Νέα Δημιουργία, στις οποίες, όπως αναφέρει, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και άνθρωποι με εξειδικευμένες γνώσεις, που θα παρουσιάζουν τις απόψεις τους και την ίδια στιγμή θα λύνουν τις απορίες των πολιτών πάνω σε θέματα που αφορούν τον Δήμο και την καθημερινότητά τους.

Όπως σημειώνει η Νέα Δημιουργία, οι θεματικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2022, ενώ αρχικά θα γίνονται μέσω διαδικτύου, λόγω της πανδημίας.

Η ακριβής ημερομηνία της πρώτης εκδήλωσης, καθώς και η θεματολογία της θα ανακοινωθούν τις με νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Ο επικεφαλής της παράταξης Π. Ιωάννου αναφέρει σχετικά: «Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον η Λυκόβρυση και η Πεύκη οφείλουν να διατηρήσουν τη μοναδική τους ταυτότητα, αλλά και να κοιτάξουν προς το μέλλον. Είναι δεδομένο ότι η παρούσα διοίκηση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς βρίσκεται κλεισμένη στα γραφεία της. Εμείς είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και για αυτό θα αναδείξουμε όλα τα θέματα τα οποία αφορούν τη ζωή μας. Είμαι σίγουρος ότι με τη συμμετοχή σας θα προβληματιστούμε, θα αναζητήσουμε λύσεις και τελικά θα τις βρούμε».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet