Καλή σχολική χρονιά με ευχές από την πρόεδρο του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Καλή σχολική χρονιά με ευχές από την πρόεδρο του ΠΕΑΠ

Παρουσία της προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη τελέστηκε ο αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης και στο 2ο Λύκειο Πεύκης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι διευθύντριες των σχολείων κ.κ. Μαζιώτη και Κουραμπέα υποδέχτηκαν την πρόεδρο του ΠΕΑΠ και συνάδελφο εκπαιδευτικό με μεγάλη χαρά.

Η κα Πατούλη στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Ελπίζουμε πραγματικά η φετινή εκπαιδευτική περίοδος, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα τα οποία απασχολούν την Πατρίδα και την τοπική μας κοινωνία, να είναι γόνιμη και δημιουργική για όλους μας. Βέβαια το μυαλό και το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται πρώτα από όλα στα παιδιά μας, γιατί γνωρίζουμε ότι η σχολική χρονιά που ξεκινά θα είναι απαιτητική». Παράλληλα, τόνισε ότι «Οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ ευχαρίστησε. σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το εκπαιδευτικό προσωπικό για «την ευσυνειδησία και την αξιοπρέπεια με την οποία επιτελούν το λειτούργημά τους, σε μια εποχή όπου δυστυχώς δεν αναγνωρίζονται επαρκώς οι αρχές και οι αξίες που πρέπει να διέπουν ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα». Ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή χρονιά στους γονείς των παιδιών που θα κληθούν και αυτοί να μοιραστούν την προσπάθεια, τις χαρές και τις αγωνίες των παιδιών τους. Τέλος, ευχήθηκε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια ξεχωριστά να «θέτει υψηλούς στόχους και να αγωνίζεται απρόσκοπτα για την κατάκτηση της μάθησης γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet