Μάριος Ψυχάλης: Έχουμε χρέος να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι απέναντι στις καιρικές συνθήκες
Κοινωνία

Μάριος Ψυχάλης: Έχουμε χρέος να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι απέναντι στις καιρικές συνθήκες

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό και τη βέλτιστη προετοιμασία ενόψει της χειμερινής περιόδου και ειδικότερα σε περιπτώσεις χιονοπτώσεων και ακραίων καιρικών φαινομένων, συμμετείχε, μεταξύ άλλων, και ο εκλεγμένος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης.

Ήταν μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του υπουργείου προκειμένου να δοθούν οδηγίες και να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός μεταξύ Δήμων, Περιφέρειας και υπουργείου, για την πρόληψη και την αποτελεσματικότερη διαχείριση ακραίων καιρικών φαινομένων, ιδιαίτερα των χιονοπτώσεων, που αναμένονται το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του κ. Ψυχάλη.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος της πόλης, αμέσως μετά τη σύσκεψη, δήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε μια ιδιαίτερα σημαντική σύσκεψη και να θέσουμε τις βάσεις για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αναμένεται να προκληθούν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε χρέος να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε, σε συνεργασία με το προσωπικό του Δήμου, αλλά και την Περιφέρεια και το υπουργείο, να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης δίνουμε μάχη για την καθημερινότητα και αυτό θα κάνουμε από την πρώτη κιόλας μέρα. Συγχαρητήρια στο υπουργείο για την πρωτοβουλία. Η συνεργασία και ο καλύτερος συντονισμός είναι απαραίτητοι για να πετύχουμε τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την προστασία των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet