Μήνυμα Μ. Γώγου προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων
Κοινωνία

Μήνυμα Μ. Γώγου προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

«Καλή επιτυχία» στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων και στις οικογένειές τους εύχεται η επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Ενεργών Πολιτών Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρία Γώγου.

Συγκεκριμένα, στο ευχετήριο μήνυμα της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης σημειώνεται:

«Τις προσεχείς  ημέρες τα παιδιά μας θα βρεθούν μπροστά στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της ζωής τους συμμετέχοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Ευχόμαστε στους μαθητές του δήμου μας και στις οικογένειες τους καλή επιτυχία στις εξετάσεις, καθώς και επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων τους.

»Παρόλα αυτά η πρόκληση αυτή δεν θα είναι η μοναδική στη ζωή σας. Η αποφοίτησή σας από το λύκειο σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά και την αρχή μιας νέας, εμπνευσμένης και δημιουργικής πορείας.

»Αξιοποιείστε τα ταλέντα που διαθέτετε και τη δυναμικότητα του νέου της ηλικίας σας και οι επιτυχίες σας θα είναι δεδομένες».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet