Μαθήτρια του Β΄ Γυμνασίου Πεύκης τιμήθηκε στα βραβεία του ΠΣΑΤ
Κοινωνία

Μαθήτρια του Β΄ Γυμνασίου Πεύκης τιμήθηκε στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Τη νεαρή αθλήτρια Μελίνα Γεωργίου από την Πεύκη επαινεί ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών), πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, με αφορμή τη βράβευσή της στην εκδήλωση για τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναφέρει σχετικά:

«Στη μεγάλη γιορτή της βράβευσης των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς, που διοργανώνει εδώ και 68 χρόνια ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), τιμήθηκε και μια νεαρή αθλήτρια, μαθήτρια του Β΄ Γυμνασίου της Πεύκης, ως ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μελίνα Γεωργίου. Την εκδήλωση των αρίστων του Ελληνικού Αθλητισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση της ΕΡΤ τίμησε με την παρουσία της και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Μελίνα τον περασμένο Αύγουστο, προτού κλείσει τα 14, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων του τάε κβο ντο (κατηγορία έως 41 κιλά). Ανήκει στον Αίαντα και είναι μαθήτρια του Β΄ Γυμνασίου Πεύκης όπου ξεχωρίζει και για τις άριστες επιδόσεις της στα μαθήματα. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, αφού και οι δυο γονείς της ήταν αθλητές, ενώ αθλήτρια είναι και η αδελφή της.

Η Μελίνα μετά την απονομή κλήθηκε από τους παρουσιαστές της ΕΡΤ να πει “δυο λόγια”. Εκεί η Μελίνα αφού ευχαρίστησε για τη βράβευση αναφέρθηκε στις αρχές του αθλητισμού και σε άλλα σημαντικά θέματα. Και εντυπωσίασε όλους και με τα μηνύματα που έστειλε και με τα υπέροχα ελληνικά που χρησιμοποιούσε, χωρίς μάλιστα να κρατάει κάποιο σημείωμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πέρα από το θερμό χειροκρότημα για τη Μελίνα, γύρισε προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και στον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, που ήταν στις διπλανές θέσεις και σχολίασε με θαυμασμό τα άψογα ελληνικά της, το συγκροτημένο λόγο της και την εν γένει παρουσία της νεαρής πρωταθλήτριας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet