Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας συλλόγων – φορέων του Δήμου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας συλλόγων – φορέων του Δήμου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Σε εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγων και φορέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρευρέθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου 2017, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Συγκεκριμένα, παρέστη στις εκδηλώσεις του Γ.Σ. «Αναγέννηση Πεύκης», του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία», της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Πεύκης – Λυκόβρυσης. Παράλληλα, η κα Μ. Πατούλη επισκέφθηκε το γεύμα Αγάπης που διοργάνωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ανταλλάσσοντας ευχές με τους συμπολίτες της.

Δίνοντας το «παρών» στις συλλογικές εκδηλώσεις η κα Μ. Πατούλη ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ συνεχάρη τους προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων για την, όπως ανέφερε, «προάσπιση των αθλητικών, πολιτιστικών, και διαχρονικών αξιών που υπηρετούν, ως γνήσιοι εκφραστές της κοινωνίας, στα δρώμενα του Δήμου».

Η κα Μ. Πατούλη συνομίλησε με τους προέδρους του Συλλόγου «Αναγέννηση», Ν. Αλαγιάννη, του Συλλόγου «Ιωνία», Γ. Γαζεπίδη, της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, Β. Γρυλλή, ενώ δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των Συλλόγων και σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet