Σε 129 δικαιούχους ΤΕΒΑ-ΚΕΑ διένειμε τρόφιμα ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Σε 129 δικαιούχους ΤΕΒΑ-ΚΕΑ διένειμε τρόφιμα ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια», με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή σε συνολικά 129 οικογένειες, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση διανεμήθηκαν τα κάτωθι προϊόντα:

  • Ελαιόλαδο (1lt).
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (1kg).
  • Τυρί κασέρι ημίσκληρο (370gr).
  • Ρύζι καρολίνα (500gr).
  • Ψωμί φρατζόλα (500gr).

Στην προετοιμασία και διανομή παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Δέσποινα Μεντεσίδου.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με σκοπό τη στήριξη των πολιτών που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Ως Δήμος συμμετέχουμε τα τελευταία χρόνια στην Κοινωνική Σύμπραξη “Αμάλθεια” και αξιοποιούμε τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, ώστε να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Όπως αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και συνεργασία για να συμπαρασταθούμε σε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet