Στην κοπή πίτας της Ένωσης Γονέων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας της Ένωσης Γονέων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δήμου «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Ο δήμαρχος τόνισε ότι, «με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα, η βοήθεια όλων των τοπικών συλλόγων και φορέων, είναι ουσιαστική και πολύτιμη. Η Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι δίπλα σε όλους τους τοπικούς φορείς προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, αλλά ταυτόχρονα να υπερασπιστεί με βέλτιστο τρόπο τα συμφέροντα των πολιτών».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τ. Μαυρίδης αναφέρθηκε, επίσης, στα έργα που έχουν γίνει σε δημοτικά κτήρια και σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ Ι & ΙΙ, όπως αλλαγές κουφωμάτων και εξωτερική θερμομόνωση, παρέχοντας ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας για τους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και την οικονομική ενίσχυση που δόθηκε στις σχολικές επιτροπές για να καλύψουν έκτακτες ανάγκες.

Τέλος, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και τον πρόεδρο της Ένωσης, κ. Κελέκη, για την αγαστή, όπως ανέφερε σχετικά, και εποικοδομητική συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet