Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των «Φίλων της Θένιας» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των «Φίλων της Θένιας» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Θένιας», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Ο Σύλλογος ασχολείται ενεργά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, ενώ μετά την κοπή της πίτας του ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Είχα τη χαρά να βρίσκομαι σε άλλη μια εξαιρετική εκδήλωση των “Φίλων της Θένιας”, ενός συλλόγου με σημαντική δράση στην τοπική μας κοινωνία. Στην προσπάθεια που κάνουμε στον Δήμο είναι απαραίτητη η συνδρομή της κοινωνίας των πολιτών, δηλαδή των ενεργών πολιτών που δραστηριοποιούνται μέσα από τους συλλόγους. Ιδιαίτερα σε δράσεις κοινωνικές».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύλης εκπροσώπησε ο πρόεδρος του, Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και στον πρόεδρο Κώστα Κωνσταντινίδη για το έργο που κάνει καλύπτοντας την έλλειψη της πολιτείας.

Καθώς ο Σύλλογος συγκεντρώνει καπάκια και τα ανταλλάσσει με σκοπό να βοηθήσει όσους δημότες με αναπηρία έχουν ανάγκη, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ δεσμεύθηκε ότι σε κάθε εκδήλωση του ΠΕΑΠ θα συγκεντρώνονται καπάκια και ότι θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου πρόταση για κοινή εκδήλωση με τον Σύλλογο «Οι Φίλοι της Θένιας» που να έχει επίκεντρο τα ωφελούμενα άτομα με ειδικές δεξιότητες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet