Συμμαχία Πολιτών: Η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής σε Λυκόβρυση-Πεύκη και οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. στα… κρυφά
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής σε Λυκόβρυση-Πεύκη και οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. στα… κρυφά

Οι εικόνες με τους κάδους ανακύκλωσης γεμάτους και τα σκουπίδια απέξω, με τα φρεάτια βουλωμένα και σε άθλια κατάσταση, με τα πεζοδρόμια σε κακή κατάσταση να αποτελούν αιτία τραυματισμού πολιτών, είναι πλέον συνηθισμένες σε όλες σχεδόν τις γειτονιές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει η Συμμαχία «δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά. Ως υπεύθυνη και μοναδική ανεξάρτητη παράταξη της αντιπολίτευσης, ασκούμε πίεση στη διοίκηση, ζητώντας εξηγήσεις και πάντα με στοιχεία. Αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει μόνο αδιαφορία, που εκφράζεται καθαρά με την συστηματική απουσία του δημάρχου ακόμη και από τα Δημοτικά Συμβούλια, τα οποία πλέον πραγματοποιούνται διαδικτυακά, με τηλεδιάσκεψη».

Η παράταξη υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο συνέβη και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Τετάρτης (30/9) όταν ο κ. Θεοδωρακόπουλος και η δημοτική της ομάδα έθεσαν από την αρχή εν γνώσει της διοίκησης το πρόβλημα. Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της Συμμαχία Πολιτών

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet