Τα Κούλουμα σε Λυκόβρυση – Πεύκη & Μαρούσι γιόρτασε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Τα Κούλουμα σε Λυκόβρυση – Πεύκη & Μαρούσι γιόρτασε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε για τα Κούλουμα ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και ο Δήμος Αμαρουσίου παρέστη η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017.

Πιστή στο ραντεβού της με τους συνδημότες της, η κα Μ. Πατούλη γιόρτασε και φέτος τα Κούλουμα στο Ηλιακό Χωριό στην Πεύκη, χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς σε μια όμορφη ατμόσφαιρα κεφιού και χαράς. Αντάλλαξε θερμές ευχές και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, ενώ δέχθηκε ένα ξεχωριστό δώρο «αγάπης» από τους μικρούς φίλους του Εργαστηρίου Ζωγραφικής που ήταν στον χώρο και δημιουργούσαν με τη φαντασία και την εκφραστικότητά τους.

Παράλληλα, η κα Πατούλη έδωσε δυναμικό «παρών» και στις εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου, συνοδεύοντας τον σύζυγό της, δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της συμβούλου, «οι χιλιάδες Μαρουσιώτες που ήταν συγκεντρωμένοι στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σπύρος Λούης”, απόλαυσαν, ως μια μεγάλη οικογένεια, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και γεύτηκαν την ποικιλία των χορηγικών νηστίσιμων εδεσμάτων, που προσφέρονταν αφειδώς. Οι εθελοντές, αλλά και οι υπάλληλοι του Δήμου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, εισπράττοντας συγχαρητήρια από όλους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet