Φιλανθρωπική παράσταση στο Θέατρο Πεύκης υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.
Κινηματογράφος-Θέατρο

Φιλανθρωπική παράσταση στο Θέατρο Πεύκης υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.

Μία φιλανθρωπική μουσική παράσταση με τίτλο «Μένουμε πάντα παιδιά» με σκοπό τη στήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) φιλοξενείται την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης και Ρ. Φεραίου, Πεύκη). Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Στη μουσική παράσταση που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της μαέστρου της παιδικής χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Εύης Χλωρού, συμπράττουν, επίσης, η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου και η Παιδική Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας.

Με την ευκαιρία της υποστήριξης της φιλανθρωπικής μουσικής βραδιάς για την ενίσχυση των δομών του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Η μουσική είναι το μέσον έκφρασης της ευγένειας της ψυχής μας, και κάθε πρωτοβουλία που την εμπεριέχει, μας ανυψώνει ως Ανθρώπους, αναδεικνύει την ευαισθησία, τη φιλευσπλαχνία και τον ανθρωπισμό μας. Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων έχουμε ως πρωταρχικό μας στόχο να προάγουμε τον πολιτισμό μέσα από ένα ανθρωποκεντρικό πρίσμα κοινωνικής προσφοράς και στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κάνοντας πράξη το σύνθημα “Πολιτισμός Δίπλα στον Άνθρωπο”. Στο πλαίσιο αυτό, αγκαλιάζουμε κάθε ιδέα, κάθε πρωτοβουλία, κάθε δράση πολιτισμού που έχει ως επίκεντρο τον Άνθρωπο και συμβάλλει στο να γινόμαστε καλύτεροι ως άτομα και ως κοινωνία. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στη μαέστρο μας που μέσα από τις νότες και τις μελωδικές φωνές τους εξωτερικεύουν την αγάπη τους, τη δύναμη της προσφοράς και τα αγνά συναισθήματα που κρύβουν στην καρδιά τους».

Φιλανθρωπική μουσική παράσταση στο Θέατρο Πεύκης υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet