102.000 ευρώ για ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης
Κοινωνία

102.000 ευρώ για ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης

Ξεκινά το έργο «Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης», καθώς, όπως ενημερώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, υπεγράφη η σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 102.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Προβλέπει τη διαμόρφωση σε αθλητικό χώρο και την ανάπλαση προαυλίου χώρου του σχολείου με νέο γήπεδο καλαθοσφαίρισης, νέο γήπεδο 5×5 και μεταφορά του γηπέδου βόλεϊ.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε: «Έχω πει πολλές φορές ότι η εκπαίδευση και η νέα γενιά του Δήμου μας αποτελούν κεντρική προτεραιότητα της δημοτικής μας Αρχής. Αξιοποιούμε, λοιπόν, κάθε πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να βελτιώσουμε τις υποδομές μας με το μικρότερο δυνατό κόστος ή με μηδενικό κόστος για τον Δήμο και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά μας. Και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρά τις δυσκολίες και τις χρονοβόρες διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα. Το συγκεκριμένο έργο είναι πολύ σημαντικό για μας, καθώς επιδιώκουμε τα σχολικά μας συγκροτήματα να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση από πλευράς υποδομών και εξοπλισμού, αλλά και να δώσουμε στους μαθητές περισσότερες δυνατότητες άθλησης».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet