11 νέες προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

11 νέες προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σημαντικά ενισχυμένο είναι από σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου, το δυναμικό των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 11 ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Πρόκειται για έξι νέες βρεφονηπιοκόμους, τρεις καθαρίστριες, μία νοσηλεύτρια και μία μαγείρισσα. Οι προσλήψεις αυτές στόχο και σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση κυρίως των τριών νέων βρεφικών τμημάτων που θα λειτουργήσουν στους σταθμούς της Πεύκης, κατόπιν της ολοκλήρωσης και αδειοδότησης του νέου έργου πυρασφάλειας και της δημιουργίας νέων προδιαγραφών εκσυγχρονισμού των παιδικών σταθμών Πεύκης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και ο ειδικός σύμβουλος του επί θεμάτων Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτης Μπόλλας καλωσόρισαν το νέο προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. «Είναι μεγάλη η χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης» ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ την ίδια στιγμή έχουμε κάνει επενδύσεις άνω των 300.000 ευρώ για δίκτυα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης στους παιδικούς μας σταθμούς. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα παιδιά.  Αυξάνουμε τις θέσεις των βρεφονηπιοκόμων, των καθαριστριών, των μαγείρων και του προσωπικού των παιδικών σταθμών, με σκοπό όλα τα παιδιά να γίνουν δεκτά στους βρεφικούς και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας».

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Μπόλλας τόνισε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε το νέοπροσληφθέν προσωπικό των 11 συνεργατών, το έργο του οποίου είναι βέβαιο ότι θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες στην κοινωνία της πόλης μας, χαρίζοντας και σε εμάς, τους αιρετούς, την ευτυχία να καμαρώνουμε τους παιδικούς μας σταθμούς κατά πολύ πληρέστερους από ό,τι στο παρελθόν, με γενικό αποτύπωμα την παραγωγή νέου κοινωνικού πλεονάσματος για την ωφέλεια των δημοτών μας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Δήμος μας στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής αλλάζει πλέον επίπεδο».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet