Παιδικά δώρα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από το «Saint Catherine’s»
Κοινωνία

Παιδικά δώρα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από το «Saint Catherine’s»

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2016 τον διευθυντή του σχολείου «Saint Catherine’s», Stuart Smith, μαζί με εκπροσώπους του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου που εδρεύει στη Λυκόβρυση.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να προσφέρουν παιδικά δώρα και παιχνίδια, τα οποία συγκέντρωσαν οι μαθητές του σχολείου και παρέδωσαν στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού, Νικόλαο Γκαραβέλλα.

Το γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας γέμισε με πολύχρωμα δώρα και παιχνίδια, ενώ ο δήμαρχος ξενάγησε τους επισκέπτες του στους χώρους των γραφείων του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Ιατρείου και τους σύστησε με τους εθελοντές του Δήμου.  Ο κ. Μαυρίδης ευχαρίστησε θερμά το ιδιωτικό σχολείο «Saint Catherine’s», τους γονείς και τους μαθητές, για την προσφορά τους και δήλωσε ότι «μαζί σας ενώνουμε στην πράξη τις δυνάμεις μας σε μία κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης».

«Τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα παραλάβουν τα δώρα θα είναι για όλους εμάς το καλύτερο μήνυμα ότι η χαρά και η αγάπη, όταν μοιράζονται στους συνανθρώπους μας, αποτελούν την ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου ανέφερε ότι «είναι καθήκον μας να προσφέρουμε χαρά  σε παιδιά οικογενειών που μπορεί να μαστίζονται από την κρίση και διαμένουν στον Δήμο μας, έναν Δήμο με τον οποίο μας συνδέουν διαχρονικοί και στενοί δεσμοί συνεργασίας και θα συνεχιστούν και στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet