39 θέσεις προσωπικού μέσω κινητικότητας διεκδικεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Φωτογραφία: freepik.com
Κοινωνία

39 θέσεις προσωπικού μέσω κινητικότητας διεκδικεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η δημοτική αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, «αντιλαμβανόμενη την έλλειψη προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της και διαισθανόμενη την ευθύνη να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους δημότες», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, προχώρησε σε κατάθεση αίτησης προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να δοθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις για την εκκίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 39 θέσεων προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, μέσω της διαδικασίας του Α’ κύκλου κινητικότητας για το 2024.

Με την έγκριση των αιτημάτων θα ανακοινωθούν αναλυτικές λεπτομέρειες για τις θέσεις που ο Δήμος έχει αιτηθεί, προκειμένου να ανοίξει η διαδικασία για την άμεση πλήρωσή τους μέσω της κινητικότητας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Αναγνωρίζουμε πως οι ελλείψεις προσωπικού είναι πολλές και σημαντικές και αυτό μας δημιουργεί πολλά εμπόδια ως προς το να προσφέρουμε στους δημότες μας τις υπηρεσίες που τους αξίζουν. Ωστόσο, όπως είχαμε τονίσει και προεκλογικά, πρόθεσή μας δεν είναι να μεμψιμοιρούμε και να μείνουμε άπραγοι, αποδεχόμενοι μια δύσκολη κατάσταση. Αξιοποιούμε το εργαλείο της κινητικότητας προκειμένου να καλύψουμε σημαντικά κενά και ανάγκες μας σε προσωπικό. Ελπίζουμε σε θετική απάντηση από την πλευρά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του υπουργείου Εσωτερικών, ώστε να συνεχίσουμε να ακόμα πιο δυναμικά να δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας και  να δίνουμε λύσεις σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Ιορδάνης Βογιατζόγλου αναφέρει: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις του, αξιοποιεί τον πρώτο γύρο της κινητικότητας. Ίσως για πρώτη φορά, ζητάμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και το υπουργείο Εσωτερικών τον αριθμό των 39 υπαλλήλων, στην προσπάθειά μας να στελεχώσουμε το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας με έμπειρους εργαζόμενους. Αναμένουμε τις αποφάσεις, προκειμένου να προχωρήσουμε στις επόμενες ενέργειες. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου στόχος μας είναι η στελέχωση και η κάλυψη των αναγκών του σε ανθρώπινους πόρους. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση Διοικητικού για τις άμεσες ενέργειες. Αναμένουμε από τους συναδέλφους άλλων δομών που πληρούν τις προϋποθέσεις, να δηλώσουν την προτίμησή τους να εργαστούν στον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet