Δήμος Μπροστά+: Να συμμετάσχουν οι πολίτες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 31/5
Πολιτική

Δήμος Μπροστά+: Να συμμετάσχουν οι πολίτες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 31/5

Να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 31 Μαΐου 2022 καλεί τους πολίτες η παράταξη Δήμος Μπροστά+, θυμίζοντας ότι οι συγκεκριμένες συνεδριάσεις είναι δημόσιες, αλλά η δημοτική αρχή εξακολουθεί να τις κρατά μυστικές…

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Μάριου Ψυχάλη σημειώνει:

«Την Τρίτη 31/05, στις 18:00, στο δημαρχείο της Πεύκης θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έπειτα από περίπου ενάμισι μήνα. Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι δημόσιες, όμως, η διοίκηση του απερχόμενου δημάρχου τις έχει μετατρέψει σε μυστικές.

Καλούμε κάθε κάτοικο να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να λάβει τον λόγο, όπως η νομοθεσία προβλέπει. Απαιτείται σεβασμός στη λειτουργία των συλλογικών οργάνων και διαφάνεια. Καλούμε τη δημοτική αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Στηρίζουμε τα δικαία αιτήματα των παρατάξεων τις αντιπολίτευσης που διεκδικούν το σύνολο των νόμιμων δικαιωμάτων τους, όπως γραφεία συνεδριάσεων και υλικοτεχνική υποδομή. Ναι στη Δημοκρατία και τη διαφάνεια!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet