Με την ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ η Αν. Ασπραδάκη
Πολιτική

Με την ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ η Αν. Ασπραδάκη

Με το ακόλουθο κείμενο ανακοινώνει την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 η Άννα Ασπραδάκη-Καλοζούμη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, επικεφαλής του οποίου είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Ονομάζομαι Άννα Ασπραδάκη-Καλοζούμη και είμαι 32 ετών. Είμαι παντρεμένη και έχω έναν γιο 2,5 χρόνων.

Σπούδασα νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας. Εργάζομαι σαν σχολική νοσηλεύτρια και εκπαιδευτικός στο ΕΕΕΕΚ (Ειδικό σχολείο) Ηρακλείου Αττικής.

Στο παρελθόν εργαζόμουν στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για ΑΜΕΑ στον Δήμο Πεύκης καθώς και στο πολυϊατρείο του Δήμου.

Παράλληλα δίδασκα σε Επαγγελματικά Λύκεια σαν αναπληρώτρια καθηγήτρια νοσηλευτικής.

Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Μαυριδη «Η Πόλη της Ζωής μας» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης διότι είναι ένας νέος άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στα κοινά, εκτιμώντας την παρουσία του όλα αυτα τα χρόνια, με την εντιμότητα, τη σταθερότητα και τον μεστό λιτό λόγο που τον διακρίνει.

Είμαι νέα υποψήφια, χωρίς εμπειρία στην πολιτική, αλλά με όρεξη να δουλέψω στα κοινά της πόλης μου. Η τρίτη ηλικία,καθώς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, λόγω των σπουδών μου και της εργασιακής μου εμπειρίας, είναι αυτά που θέλω να αναδείξω και να αναβαθμίσω στην πόλη μου, με όποια μέσα διαθέτω.

Η στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Βρισκόμαστε σε μια παντελής απαξίωση της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Αυτό όμως δεν είναι λύση! Μπορούμε να αλλάξουμε την πεπατημένη. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τους δικούς μας νέους και άφθαρτους δρόμους ώστε να ανακουφίσουμε την πόλη μας, να την οργανώσουμε, να της φωτίσουμε μαζί τα μελανά της σημεία, να την κάνουμε πιο λειτουργική ώστε να την αγαπήσουμε ξανά από την αρχή και να την κάνουμε πρότυπο για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Εμείς οι νέοι που θέλουμε να ασχοληθούμε με την τοπική αυτοδιοίκηση περιμένουμε την ευκαιρία από εσάς, να μας στηρίξετε για να αποδείξουμε ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν γίνεται για προσωπικό συμφέρον, δεν γίνεται για προβολή, δεν ασκείται σαν επάγγελμα, δεν μας ανήκει για πάντα αλλά είναι μια ανάγκη για δημιουργία, είναι μεράκι, είναι αληθινή αγάπη για την πόλη και τους δημότες της.

Σε αυτές τις εκλογές ας δείξουμε ότι τα παθήματα έγιναν μαθήματα και πως τα νέα μυαλά αυτού του τόπου μπορούν με σκέψη καθαρή και αδιάβλητη να υπηρετήσουν τους πολίτες αυτού του δήμου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet