Ο Σ. Λαμπιθιαννάκης στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Ο Σ. Λαμπιθιαννάκης στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο Στέλιος Λαμπιθιαννάκης είναι ένα ακόμα νέο πρόσωπο της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης – Λυκόβρυσης. Ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, με καταγωγή από το Ηράκλειο, συμμετέχει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου γιατί θέλω με τις γνώσεις μου στα πολιτιστικά και τα βιώματά μου ως ΑμεΑ να βοηθήσω τους συμπολίτες του με πρακτικές και λειτουργικές ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν. Και πιστεύω ότι μόνο μέσα από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου μπορούν να υλοποιηθούν» τόνισε ο κ. Σ. Λαμπιθιαννάκης.

Ο κ. Στέλιος Λαμπιθιαννάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου τότε υπηρετούσε ως αξιωματικός της Χωροφυλακής ο πατέρας του Μανώλης Λαμπιθιαννάκης. Στην Πεύκη, όπου πήγε γυμνάσιο και λύκειο, κατοικεί πάνω από 30 χρόνια. Πέρα από τις σπουδές του στη σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης είναι διπλωματούχος ηλεκτρικής κιθάρας από αγγλικό πανεπιστήμιο. Ο κ. Σ. Λαμπιθιαννάκης είναι παραπληγικός πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίστηκε σε ένα βαθμό με πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet