Σε αγώνες του Αστέρα Πεύκης ο υποψήφιος βουλευτής Γ. Τσόλας
Πολιτική

Σε αγώνες του Αστέρα Πεύκης ο υποψήφιος βουλευτής Γ. Τσόλας

Τους αγώνες τραμπολίνου που διοργανώνει ο Αστέρας Πεύκης επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Τσόλας μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρη Κατραμάδο.

«Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τον Αθλητισμό με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δήμο Κασσάπογλου.

Η προσπάθεια του Αστέρα Πεύκης για παγκόσμιες διακρίσεις με τα λίγα μέσα που του προσφέρει η πολιτεία αποτελεί οδηγό για όλους τους νέους που ασχολούμαστε με την πολιτική, να προχωρήσουμε με σκληρή δουλεία και ήθος, για την πραγματική ανάκαμψη της πατρίδας μας.

Σε αυτούς τους ωραίους ανθρώπους που προσφέρουν στα παιδιά μας, πρέπει να ανοίξουμε δρόμους και να σταματήσουμε να προτάσσουμε σαν δικαιολογία την οικονομική κρίση. Θα είμαστε δίπλα σας» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τσόλα

Ο Γεώργιος Τσόλας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1972. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Αθηνών και κάτοχος MSc στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και μιλάει αγγλικά. Από το 1999 έως το 2002 εργάστηκε ως νοσηλευτής στο θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ», ενώ από το 2002 έως και σήμερα εργάζεται στο ΓΝΑ «Σισμανόγλειο». Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας με έντονη δραστηριότητα στην έρευνα για την ποιότητα της υγείας και την παροχή της στους πολίτες και ενεργό συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις, ειδικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Επίσης συμμετέχει στους τομείς Υγείας και Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ. Η ενασχόλησή του με τα κοινά και η διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο, οδήγησε στην εκλογή του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet