Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Αθ. Πιπερίγκος
Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Αθ. Πιπερίγκος

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη  2020 ανακοίνωσε το νέο της μέλος και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Πιπερίγκο, ένα από τα νεότερα ηλικιακά μέλη της, «με εξαιρετικές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας», όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της. Είναι Πευκιώτης, καταγόμενος από παραδοσιακή οικογένεια της παλιάς Μαγκουφάνας.

Ο κ. Πιπερίγκος έχει παρακολουθήσει μαθήματα οικονομικού ενδιαφέροντος πολύ αξιόλογα και χρήσιμα για τη μελλοντική του θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ενώ η πτυχιακή του εργασία είναι αφιερωμένη στην προώθηση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών σε περίοδο οικονομικής αστάθειας. «Το επίκαιρο αυτό διπλωματικό του πόνημα υπόσχεται πολλά στη δράση για τα σύγχρονα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», σημειώνεται σχετικά.

Μιλά αγγλικά και γαλλικά και «έχει για την ηλικία του πολύ αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία» τονίζει η παράταξη και καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Χαιρετίζουμε με πολλές ελπίδες για εποικοδομητική συνεργασία τον Θάνο Πιπερίγκο, ευχόμενοι να ευοδωθούν οι στόχοι και τα όνειρά του, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 που τον υποδέχεται».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet