Υποψήφιος με τον Ηλ. Κατσαρό ο Δ. Μπαχάρας
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Ηλ. Κατσαρό ο Δ. Μπαχάρας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης με τον συνδυασμό Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί θα είναι στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ο κ. Δημήτρης Μπαχάρας.

Σχετικά με τη συμπόρευσή του με τον συνδυασμό και με τον υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ηλία Κατσαρό, ο ίδιος ο υποψήφιος επισημαίνει τα εξής:

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ήταν και είναι ένας από τους λίγους δήμους του λεκανοπεδίου της Αττικής, όπου η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η αίσθηση του συνανήκειν, είναι παρούσες χωρίς νέφη μιας κάποιας καφκικής αόρατης εξουσίας που διοικεί από ψηλά χωρίς φυσική παρουσία. Κοινώς, όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο εκάστοτε δήμαρχός μας, όλοι τον συναντάμε, έστω και εκ του μακρόθεν, και αν δεν ξέρουμε τον ίδιο, σίγουρα θα έχουμε συναντήσει και συζητήσει με κάποιον δημοτικό σύμβουλο ή άλλον αντιπρόσωπο του Δήμου. Τα μέλη του ΠΕΑΠ, οι διευθυντές των σχολείων, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα πολιτιστικά σωματεία, δεν είναι απλώς «χώροι», «θέσεις», απρόσωποι θεσμοί, αλλά συγκεκριμένοι άνθρωποι τους οποίους γνωρίζουμε και με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή.

Όλα τα παραπάνω δίνουν το στίγμα ενός Δήμου ο οποίος θα μπορούσε να ευημερεί, όσο και αν «τρικυμίες» υπήρχαν και υπάρχουν πολλές και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις τοπικές αρχές αμφισβητούνται πολλάκις. Πίστη μου είναι ότι θα ήταν ιδιαίτερα θετικό για την πόλη μας να αναλάβει την αρχή μια δημοτική παράταξη που συνδυάζει στοιχεία νεότητας με την εμπειρία των μεγαλύτερων σε ηλικία, υψηλή μόρφωση με επιχειρηματική δράση, πολιτιστικές ανησυχίες με οικονομικό ορθολογισμό, αναπτυξιακές δαπάνες με αθλητικό προσανατολισμό, μέριμνα για την Τρίτη ηλικία με ψηφιακές τεχνολογίες, ανησυχίες για την εκπαίδευση με περιβαλλοντικές δράσεις.

Μια τέτοια παράταξη πιστεύω ότι είναι οι «Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί», της οποίας το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, και για αυτόν τον λόγο θα την υποστηρίξω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κατσαρός συνδυάζει πολλά από τα απαιτούμενα για επιτυχία χαρακτηριστικά, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την επιτυχία, όντας νέος μεν σε ηλικία, ώριμος δε σε σκέψη, δράση, εμπειρία. Η ικανότητά του να ακούει είναι από τις σπάνιες αρετές υποψηφίων δημάρχων, όπως και η θέλησή του να επιδιώξει ευρύτερες συνεργασίες με όλους τους θεσμικούς και μη φορείς του Δήμου, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων.

Με βάση τα παραπάνω είμαι πεπεισμένος ότι συνιστά την καλύτερη επιλογή για τους πολίτες της Λυκόβρυσης – Πεύκης στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, και ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο, έχοντας από πίσω του ένα επιτελείο ικανών ανθρώπων που σίγουρα μπορούν να βρίσκουν λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet