Αυλαία στην 1η Εβδομάδα Παιδικού Θεάτρου με φιλανθρωπική διάσταση
Πολιτισμός

Αυλαία στην 1η Εβδομάδα Παιδικού Θεάτρου με φιλανθρωπική διάσταση

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των τριών πρώτων παραστάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (1, 3 & 4 Φεβρουαρίου 2016), στο πλαίσιο της 1ης Εβδομάδας Παιδικού Θεάτρου, που συνδιοργανώνουν το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-, όλοι πλέον περιμένουν την τέταρτη και τελευταία παράσταση, “Ο Κουκουμπλής”, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, στις 18:00, η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό.

Αφίσα παράστασης 21 Φεβρουαρίου 2016

Έτσι, οι διοργανωτές καλούν όλους μας να φέρουμε τρόφιμα, καθαριστικά, χαρτικά, υπνόσακους, σκηνές, μπιμπερό, βρεφικό γάλα, φάρμακα ευρείας χρήσης, μπουφάν, αδιάβροχα, ομπρέλες, πετσέτες, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη μας.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 (6:00 μ.μ.)

«Ο Κουκουμπλής»

«Ο Κουκουμπλής», από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος»

Η νέα παράσταση της ομάδας «Μικρός Νότος» με τίτλο «Ο Κουκουμπλής» μαζί με τα παραμύθια «Το πιο γλυκό ψωμί» και «Η Βασιλοπούλα και το άλας» ξετυλίγουν μια παράσταση λιτή, άμεση, συγκινητική και πολύ διασκεδαστική. Ζωντανή μουσική με παραδοσιακά όργανα και τραγούδια, μάσκες, παντομίμα και διαδραστικά παιχνίδια φέρνουν στο σήμερα αξίες διαχρονικές & πολύτιμες από την παράδοση.

Πληροφορίες: http://www.mikrosnotos.blogspot.gr/p/blog-page_98.html

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet