“Μαγικό” Σαββατοκύριακο από ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

“Μαγικό” Σαββατοκύριακο από ΠΕΑΠ

Το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 20:00 το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης γνώρισε ανεπανάληπτες στιγμές. Τρεις κορυφαίοι καλλιτέχνες, η Αθηνά Μαξίμου, ο Τάκης Χρυσικάκος και η λυρική τραγουδίστρια Βασιλική Καραγιάννη, με μαέστρο τον Θεόδωρο Γ. Λεμπέση, προσέφεραν στο κοινό, που είχε κυριολεκτικά κατακλίσει την αίθουσα του θεάτρου, μια πολύ υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου μουσικοθεατρική παράσταση. Μια παράσταση που καθήλωσε τους θεατές, οι οποίοι στο τέλος όρθιοι καταχειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της.

Παρόντες στην παράσταση ήταν ο δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός με τη σύζυγό του, ο αντιπεριφεριάρχης του Βόρειου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, αντιδήμαρχοι του Δήμου, αλλά και από το Μαρούσι και Αγ. Δημήτριο, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι φορέων και συλλόγων και φυσικά η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου.

Την Κυριακή, 16 Μαρτίου στις 11:00, το ΠΕΑΠ, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, πραγματοποίησε ακόμα μια επίσκεψη σε μουσείο, αυτή τη φορά στο Βυζαντινό. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια καταπληκτική.

Την ίδια ημέρα, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, το τμήμα παραδοσιακών χορών ΠΕΑΠ και το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Π. Ζήση, με οργανωτή τη δασκάλα Μαρία Μπαφαλούκου, μας ταξίδεψαν στα βουνά, τα ποτάμια, τα γεφύρια και μας γνώρισαν τους ανθρώπους της Ηπείρου. Ήταν ένα θαυμάσιο μουσικοχορευτικό οδοιπορικό, που ενθουσίασε τους θεατές που γέμισαν το θέατρο και οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους χορευτές.

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, δημοτικοί σύμβουλοι και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet