ΑΣΕ Δούκα – Χάντμπολ: Επιστροφή Γκέρτσου, συμφωνία με Κεδέρη και Παπαπούλιο
Αθλητισμός

ΑΣΕ Δούκα – Χάντμπολ: Επιστροφή Γκέρτσου, συμφωνία με Κεδέρη και Παπαπούλιο

Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, καθώς έκανε «δικούς της» τους Θοδωρή Γκέρτσο, Χρήστο Κεδέρη και Σάκη Παπαπούλιο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο 30χρονος Θοδωρής Γκέρτσος (πλέι μέικερ, 1986, 1.76μ,) μετά από τρία χρόνια επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και είναι έτοιμος για να φορέσει και πάλι την «μπλε» φανέλα. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς ο έμπειρος πλέι μέικερ γνωρίζει πολύ καλά από πρωταθλητισμό, μιας και τον περασμένο Μάιο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή.

Ο Θοδωρής Γκέρτσος έχει οργανωτικές ικανότητες και η εμπειρία του αναμένεται να είναι πολύτιμη μονάδα μέσα στο γήπεδο.

Θ. Γκέρτσος: Δυνατό σύνολο που θα κυριαρχήσει στο σύντομο μέλλον

Ο Θοδωρής Γκέρτσος στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Δούκα, ενώ παράλληλα οριοθέτησε τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Για μένα έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα ΙΕΚ Ξυνή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι ανοίγει ένας νέος με την επιστροφή μου στην οικογένεια του ΔΟΥΚΑ, που την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη θέληση που μου έδειξε να με εντάξει στο δυναμικό της.

»Έρχομαι σε μια ομάδα που στόχος της είναι πάντα να πρωταγωνιστεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης ξανά με πολλά παιδιά με τα οποία είχαμε συνεργαστεί στο προηγούμενό μου πέρασμα από την ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τη φιλοσοφία της ομάδας και δεν θα χρειαστώ καθόλου χρόνο για να προσαρμοστώ», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Για φέτος εμείς θέλουμε να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε σε ένα πρωτάθλημα όπου σε σχέση με πέρυσι έχει αυξηθεί η δυναμική των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν.

»Από τις πρώτες μου επαφές βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη στην ομάδα, αλλά αυτό που με κάνει πολύ αισιόδοξο είναι ότι υπάρχει όραμα ώστε να χτιστεί ένα δυνατό σύνολο που θα κυριαρχήσει στο σύντομο μέλλον. Από την πλευρά μου θα στηρίξω με όλους μου τις δυνάμεις για να πετύχει αυτή η προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλό πρωτάθλημα να έχουμε».

Παράλληλα, την φανέλα των «μπλε» θα φορέσει τη νέα χρονιά και ο Χρήστος Κεδέρης (αρ. εξτρέμ, 1994, 1.69μ.) ο οποίος παραχωρήθηκε με υποσχετική για ένα χρόνο από την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή-Δικέα.

Χρ. Κεδέρης: Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά

Ο αριστερός εξτρέμ μίλησε για την απόφαση του να αγωνιστεί στο ΑΣΕ Δούκα τη νέα περίοδο, σημειώνοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα ευτυχισμένος που φέτος θα παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Δούκας.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Μπούνα, για την στήριξη στο πρόσωπό μου, όπως επίσης και τον κ. Γρηγόρη Χατσατουριάν για την εμπιστοσύνη που έδειξε. Στον Δούκα θα συναντήσω ανθρώπους που εκτιμώ ιδιαίτερα, καθώς επίσης και παιδιά με τα οποία ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά».

Και ο Σάκης Παπαπούλιος (δ. εξτρέμ, 1.70μ.) όμως, γίνεται «Δούκας» τη νέα σεζόν και είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Σ. Παπαπούλιος: Τιμή μου ν’ αγωνιστώ στον Δούκα

Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής, που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στον Πανελλήνιο, κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του και είναι έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΣΕ Δούκα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα ν’ αγωνιστώ σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού χάντμπολ, τον Δούκα. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% μέσα στο γήπεδο προκειμένου η ομάδα μου να μπορέσει να πετύχει τους στόχους που θα θέσει», τόνισε σχετικά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet