Γενική Γυμναστική ΑΣΕ Δούκα: Κορίτσια από… χρυσάφι
Αθλητισμός

Γενική Γυμναστική ΑΣΕ Δούκα: Κορίτσια από… χρυσάφι

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα κορίτσια της Γενικής Γυμναστικής του ΑΣΕ Δούκα στη διεθνή διοργάνωση «Cosmogym Festival and Contest 2017» του Δήμου Περιστερίου, η οποία διεξήχθη το διάστημα 20-25 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων κατάφερε -για τρίτη συνεχή χρονιά- να κερδίσει ένα από τα χρυσά μετάλλια του Φεστιβάλ, κερδίζοντας παράλληλα και το βραβείο «καλύτερης ομάδας με στοιχεία χορού», το οποίο συνιστά κορυφαία διάκριση σε ένα από τα δύο βασικά στοιχεία αξιολόγησης της διοργάνωσης (τον χορό), όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος από την ιστοσελίδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Cosmogym έλαβαν μέρος περισσότεροι από 7.000 αθλητές και αθλήτριες ενώ οι χορογραφίες ξεπέρασαν τις 320 με τον ΑΣΕΔ να χορεύει… «Χαμένοι στο Διάστημα», των Φωτεινής Πανώργιου, Βανέσας Πολλάτου, Σοφίας Καλαμπόκα και Ματίνας Τράμπα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

«Το χρυσό μετάλλιο της ομάδας ήταν η απόλυτη δικαίωση των κόπων της, των προσδοκιών, της αλλά και της ποιοτικής δουλειάς που έγινε από αθλήτριες και προπονήτριες», σημειώνει ο σύλλογος.

Χαρακτηριστικά, άλλωστε, ήταν τα λόγια της προπονήτριας Βανέσσας Πολλάτου, λίγο μετά το τέλος της διοργάνωσης:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετείχαμε σε μια εξαιρετική διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που πραγματικά προάγει το “ευ αγωνίζεσθαι”. Η ομάδα μας δούλεψε σκληρά για αυτή την διοργάνωση, προετοιμάστηκε κατάλληλα και απέδωσε τα μέγιστα.

»Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και το διοικητικό/προπονητικό team, οι οποίοι όλοι μαζί κατάφεραν να χαρίσουν στον σύλλογο το χρυσό μετάλλιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αλλά και το βραβείο “καλύτερης ομάδας με στοιχεία χορού”.

»Επίσης, θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μας “Teo Hair Design Δροσιά” (κ. Γιώργος Ζούβελος) και “Freddy Make Up Stage” (κ. Φρέντυ Καλομπράτσο), οι οποίοι επιμελήθηκαν το χτένισμα και το μακιγιάζ της ομάδας, καθώς και την εταιρεία “Sports Motion”, των Γιώργου και Ξένιας Βασιλείου, για τα εκπληκτικά κοστούμια».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το «Cosmogym Festival & Contest» αυτή τη χρονιά ήταν αφιερωμένο στον Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού». Πρόκειται για έναν σύλλογο που ιδρύθηκε το 1983 από γονείς καρδιοπαθών παιδιών, με σκοπό την ηθική και υλική στήριξη και την παροχή πληροφόρησης στις οικογένειες των παιδιών. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ECHDO «European Congenital Heart Disease Organisation».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet