Για ένα Νέο Μαρούσι: Εγκαταλελειμμένος ο αθλητικός χώρος του Αρίωνα στη Ν. Λέσβο
Αθλητισμός

Για ένα Νέο Μαρούσι: Εγκαταλελειμμένος ο αθλητικός χώρος του Αρίωνα στη Ν. Λέσβο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε και την οποία υπογράφει η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Κατσούγκρη, ο συνδυασμός Για ένα Νέο Μαρούσι χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτη» την κατάσταση που επικρατεί στον αθλητικό χώρο του Αρίωνα, στη Ν. Λέσβο και ζητεί από τη δημοτική Αρχή ν’ αναλάβει πρωτοβουλία για να βελτιωθεί η εικόνα του χώρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού:

Έχουν περάσει πάνω από 9 μήνες από τότε που εγγράφως ενημερώσαμε τη διοίκηση του Δήμου για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον εγκαταλειμμένο από τον Δήμο αθλητικό χώρο  του Αρίωνα Νέας Λέσβου Αμαρουσίου και η εικόνα εξακολουθεί να είναι απαράδεκτη. Υποτίθεται ότι έγινε επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων, όμως οι κακοτεχνίες είναι πασιφανείς και εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία και τη ζωή των παιδιών μας, που αθλούνται σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Για του λόγου το αληθές, σας συνυποβάλλουμε μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τον Απρίλιο 2017 και αφού έχουν υποτίθεται περατωθεί ολοσχερώς οι εργασίες επισκευής του γηπέδου από τον Δήμο και πιστεύουμε ότι τελικά, έστω και στο τέλος της θητείας αυτής της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, (έστω για να παγιδέψουν πάλι τους ψηφοφόρους μέχρι τις εκλογές και μετά την  επομένη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών τούς εγκαταλείψουν πάλι)  θα κάνουν κάτι και για τον «εγκαταλελειμμένο» χώρο του γηπέδου ΑΡΙΩΝΑ, ώστε να επαναφέρουμε μαζικά τη νέα γένια της περιοχής, ως οφείλουμε, στους αθλητικούς  χώρους.

Δέσποινα Κατσούγκρη, κάτοικος  Νέας Λέσβου, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, δημοτική  σύμβουλος μαζί με τον Δορύλαο Κλαπάκη στον συνδυασμό Για ένα Νέο Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet