Η Νίκη πάει στου Ζωγράφου χωρίς άγχος, για να διεκδικήσει το καλύτερο
Αθλητισμός

Η Νίκη πάει στου Ζωγράφου χωρίς άγχος, για να διεκδικήσει το καλύτερο

Στο κλειστό του Ζωγράφου δοκιμάζεται αύριο (Κυριακή 29/11, 17:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία καλείται να παλέψει σε μία απ’ τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Φιλαθλητικό.

“Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί χωρίς άγχος απέναντι σε ένα απ’ τα φαβορί για την άνοδο στην Α2, θέλοντας να εμφανίσει ανταγωνιστικό πρόσωπο για ακόμη μία φορά φέτος και να κυνηγήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν στο αυριανό ματς”, αναφέρει η ομάδα.

Ο Ηλίας Μούγιος, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για την αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό, επισήμανε:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, καθώς ο Φιλαθλητικός είναι δεύτερος, με έξι νίκες και μόλις δύο ήττες. Πρόκειται για νεανική και άκρως αθλητική ομάδα, που αποδίδει αρκετά καλό μπάσκετ στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι σαφώς έχει φαβορί και αυτό δεν είμαστε εμείς, αλλά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι και απ’ τις επικρατέστερες ομάδες για να κατακτήσουν μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Α2.

Παρ΄ όλα αυτά, εμείς θα πάμε στου Ζωγράφου χωρίς φόβο και πίεση για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο από το ματς. Ο κόουτς Κωλέτσης μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά, ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλο και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους”, τόνισε ο έμπειρος σέντερ της Νίκης, ενώ κλείνοντας υπογράμμισε:

“Θέλουμε να ανακάμψουμε και ψάχνουμε μία… καλή εκτός έδρας νίκη, που θα μας δώσει τόσο ψυχολογική, όσο και βαθμολογική τόνωση, εν όψει της συνέχειας. Φτάσαμε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε μέσα στο Κορωπί, ωστόσο ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Ευελπιστώ το αυριανό ματς να μας επιφυλάσσει κάτι καλύτερο…”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet