Ομάδα ράγκμπι με αμαξίδιο ΑΣΚΑ Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ομάδα ράγκμπι με αμαξίδιο ΑΣΚΑ Αμαρουσίου

Κοντά στους αθλητές της νεοσύστατης ομάδας ράγκμπι με αμαξίδιο που δημιούργησε πρόσφατα ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Αμαρουσίου (ΑΣΚΑ) βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια προπόνησής τους στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Παρακολουθώντας τις προσπάθειες των 12 αθλητών, ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε το σθένος τους ενώπιον τους αλλά και του προπονητή τους Βάιου Γιώρα, και κατέθεσε τη συμπαράστασή του σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Εξέφρασε, επίσης, την ευχαρίστηση που η μοναδική ομάδα ράγκμπι ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα είναι μαρουσιώτικη και εκπροσωπεί τη χώρα μας και σε ευρωπαϊκά τουρνουά ως το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εκφράζοντας ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός της προσπάθειάς τους.

«Στο Μαρούσι βρισκόμαστε κοντά στα άτομα με αναπηρία. Ενθαρρύνουμε τις προσπάθειές τους, τα τιμούμε για τη δύναμη της ψυχής τους και αντλούμε δύναμη από αυτή. Θα συνεχίσουμε και μέσα από νέες πρωτοβουλίες να τα στηρίζουμε στην πορεία της ζωής τους όπως και σε κάθε τους δραστηριοποίηση που τα κρατά ενεργά μέλη της κοινωνίας», ανέφερε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Γ. Πατούλης.

Ο ΑΣΚΑ διατηρεί, επίσης, εδώ και αρκετά χρόνια, ομάδα καλαθοσφαίρισης με αθλητές άτομα με αναπηρία.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet