Πρωταθλήτρια στο Ποδόσφαιρο Σάλας η Αθήνα 90
Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια στο Ποδόσφαιρο Σάλας η Αθήνα 90

Χρειάστηκαν 5 αγώνες στη σειρά των τελικών για να αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Σάλας, με την Αθήνα 90 να είναι αυτή που πανηγύρισε τον τίτλο στο ασφυκτικά γεμάτο κλειστό της Πολιτείας, νικώντας την Ολυμπιάδα με 3-0.

Ο πέμπτος και τελευταίος τελικός ξεκίνησε από τα… αποδυτήρια και στο 30ό δευτερόλεπτο σε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπεγκάι για να σουτάρει σχεδόν από το δεκάμετρο και να κάνει το 1-0.

Στο 8΄, η Αθήνα 90 κέρδισε πλάγιο από τα δεξιά, με τον Μπεγκάι να σουτάρει, η μπάλα να περνά ανάμεσα από το διπλό «τείχος» της Ολυμπιάδας και κατέληξε στη δεξιά γωνία του Μπάρδη για το 2-0.

Στο 32΄ η Αθήνα 90 έδειχνε να τελειώνει τον παιχνίδι, όταν ο Θεοφίλου έπαιξε στο βάθος τον Γκρίτζαλη και αυτός με την σειρά του τον επερχόμενο Ζιάκα για να κάνει το 3-0.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε, εκτός από τον… χορό των κίτρινων καρτών και από τη δεκάλεπτη διακοπή ένα λεπτό πριν τη λήξη, όταν ο προνομητής της Αθήνας 90 ζήτησε τάιμ-άουτ, εξοργίζοντας την ομαδα της Ολυμπιάδας και κυρίως τον προπονητή της, ο οποίος και τελικώς αποβλήθηκε.

Αθήνα 90 (Γιάννης Ζιάβας): Θεοφίλου(Τ)(Α), Αχής(Τ), Ντάρλας, Θεοδωρόπουλος, Μπούμσπουρας, Αρτινός, Γκαϊφύλλιας, Παπαδόπουλος, Ζιάκας, Μπεγκάι, Καραβίδας, Γκρίτζαλης, Ηλιάδης.

Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής (Γιάννης Μοστριός: Μπάρδης(Τ), Γρηγοριάδης(Τ), Πάνου(Α), Κωνσταντίνου, Τρουλιτάκης, Τηλιγάδας, Καραθανασόπουλος, Αλεξόπουλος Λευτέρης, Αλεξόπουλος Δημήτρης, Ασημακόπουλος, Κάρμης, Μαντούβαλος, Μαρινάκης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet