Πάνω από 200 παιδιά συμμετείχαν στους κολυμβητικούς αγώνες Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Πάνω από 200 παιδιά συμμετείχαν στους κολυμβητικούς αγώνες Δήμου Αμαρουσίου

Τις προσπάθειες περισσοτέρων των 200 παιδιών που συμμετείχαν στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου, παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μαζί με τους γονείς, τα συγγενικά πρόσωπα και τους φίλους τους.

Οι εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μίας ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς.

Στο πρώτο μέρος των αγώνων τα προνήπια και τα νήπια παρουσίασαν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες στη μεικτή πισίνα του Κολυμβητήριου. Ακολούθησαν οι αγώνες των προγραμμάτων  Special Olympics και των τμημάτων παιδιών με ειδικές ικανότητες του Δήμου, υπό την επίβλεψη των προπονητών τους Γιάννη Τσιώκου και Μαρίας Δεληγιάννη, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα μικρά παιδιά με σανίδα. Στο κανονικό αγωνιστικό πρόγραμμα, παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών, αγωνίστηκαν  στο ελεύθερο, στο ύπτιο και πρόσθιο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης απονέμοντας τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής στους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες τους συνεχάρη για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τους γονείς που «εμπιστεύονται τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Αμαρουσίου για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους».

Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης και η εκπρόσωπος των Special Olympics Μαγιόρκα Τριανταφύλλου.

Στα προγράμματα κολύμβησης του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης προπονητές  είναι η Βιβή Τούντα, η Μαρία Παράσχου, η Μαρία Καλμπένη και ο Γιάννης Σπυρόπουλος.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τους οδηγούς του ασθενοφόρου της Interamerican, το οποίο παρευρισκόταν στον χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet