Αδύνατη η διέλευση απορριμματοφόρων στο Μαρούσι, τι συνιστάται στους πολίτες
Κοινωνία

Αδύνατη η διέλευση απορριμματοφόρων στο Μαρούσι, τι συνιστάται στους πολίτες

Να διατηρούν τα απορρίμματα στις οικίες τους για όσο διάστημα διαρκεί ο παγετός στους δρόμους καλεί τους πολίτες η δημοτική αρχή του Αμαρουσίου, καθώς, όπως αναφέρει, είναι αδύνατη η διέλευση των απορριμματοφόρων και εν συνεχεία η πρόσβασή τους στο ΧΥΤΑ Φυλής, ο οποίος παραμένει αποκλεισμένος.

Η δημοτική αρχή, επίσης, σημειώνει: «Συνιστούμε σε όλους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όσοι επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. τους να φέρουν οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίδες. Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκονται στους δρόμους από τα ξημερώματα της 24ης Ιανουαρίου και επιχειρούν διαρκώς, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας και να συνδράμουν τους συμπολίτες μας που αναφέρουν προβλήματα στη γραμμή δημότη 15321».

Για πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρατηρηθούν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης οι πολίτες να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ στον τηλεφωνικό αριθμό 800 4004000.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet