Διάθεση εγχώριων προϊόντων (13/4)
Κοινωνία

Διάθεση εγχώριων προϊόντων (13/4)

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει την 9η κατά σειρά Εορταστική Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες λίγο πριν τις εορτές του Πάσχα. Η δράση αποτελεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνέχεια της επιτυχημένης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2012 με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Και σε αυτή τη δράση πάνω από 40 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν περισσότερα από 100 διαφορετικά προϊόντα αρίστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Η νέα δράση με ποικιλία από αρτύσιμα, νηστίσιμα αλλά και πασχαλινά προϊόντα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου 2014.

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από τις 8:00 έως τις 15:00.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet