Θ. Αμπατζόγλου: Δεν θα αφήσουμε το Μαρούσι να γίνει πεδίο βίαιων συγκρούσεων
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Δεν θα αφήσουμε το Μαρούσι να γίνει πεδίο βίαιων συγκρούσεων

Παρέμβαση σχετικά με τα σημερινά (Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019) επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο του Αμαρουσίου έκανε ο δήμαρχος της πόλης.

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου καταδίκασε τη βία και ζήτησε να προστατευθεί η πόλη από εκείνους που επιχειρούν να τη μετατρέψουν σε πεδίο συγκρούσεων. Επίσης, απαντά στην ανακοίνωση για το θέμα που ανήρτησε στο ιστολόγιό του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος.

Ειδικότερα, στην αναφορά του ο δήμαρχος τονίζει:

Σήμερα, Κυριακή 22/12, ακραία στοιχεία προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο κέντρο της πόλης και επιδόθηκαν σε οργανωμένα επεισόδια με δυνάμεις της Αστυνομίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τίμημα πλήρωσαν καταστηματάρχες και οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην αγορά.

Καταδικάζουμε τη βία και τις καταστροφές και ξεκαθαρίζουμε προς όλες τις πλευρές ότι δεν πρέπει να μετατραπεί η πόλη σε πεδίο συγκρούσεων και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται σε πολιτικό επίπεδο για να διαφυλάξουμε την ομαλή ζωή στην πόλη.

Τονίζουμε, για μία ακόμη φορά, ότι ο Δήμος δεν είχε καμία συμμετοχή και γνώση στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκκένωσης της «Βίλλας Κούβελου», όπως διεξοδικά αναλύθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στη χυδαία ανακοίνωση Γ. Καραμέρου, τη θεωρούμε μνημείο τυχοδιωκτισμού και καιροσκοπισμού. Ο κ. Καραμέρος έχει εξαντλήσει όλα τα αντιπολιτευτικά όπλα του και στοχοποιεί τον θεσμό του Δήμου και της δημοτικής αρχής για απροσδιόριστα δικά του πολιτικά οφέλη. Επιπλέον, εκτίθεται θεσμικά όταν επιζητά παρέμβαση του Δήμου σε μια διένεξη ακραίων στοιχείων και αστυνομικών δυνάμεων. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet