Μ. Διακολιού: Το πρόβλημα των εμβολιασμών δεν λύνεται με επικοινωνιακά μέτρα
Κοινωνία

Μ. Διακολιού: Το πρόβλημα των εμβολιασμών δεν λύνεται με επικοινωνιακά μέτρα

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27/7/2021 συζητήθηκε, με πρωτοβουλία του δημάρχου, το θέμα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, με αφορμή πρότασης της κ. Κ. Βουρλάκη, γραμματέως του Σώματος, σύμφωνα με την οποία όλες οι δημοτικές παρατάξεις θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε κοινές δράσεις (π.χ. συνέντευξη Τύπου, καμπάνιες ενημέρωσης στα τοπικά ΜΜΕ) για να πεισθούν οι πολίτες να εμβολιαστούν, όπως ενημερώνει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή.

Όπως υποστηρίζει η κ. Μαίρη Διακολιού, σε εκτενή ανακοίνωσή της, «καλές είναι οι συνεντεύξεις Τύπου, καλή και η επικοινωνία, όμως, δυστυχώς, έτσι δεν λύνεται το πραγματικό πρόβλημα, γιατί δεν αντιμετωπίζει την βαθύτερη αιτία».  Αυτό που πρέπει να γίνει, κατά την ίδια, είναι «ο Δήμος να επιδείξει πραγματική συνέπεια στην τήρηση των μέτρων και να διαμαρτυρηθεί για τους κυβερνητικούς χειρισμούς που αποτρέπουν όσους πολίτες ενδεχομένως να ήθελαν να εμβολιαστούν».

Επίσης, επανέρχεται «στο ολοκληρωμένο σχέδιο της παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, που καταθέσαμε ήδη από τον Απρίλιο του 2020, με προσωπική επιστολή στον δήμαρχο, αλλά και σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 12/1/2021, που εμπεριείχε προτάσεις που αφορούσαν τη στήριξη των μικρομεσαίων εμπόρων του Αμαρουσίου, των μαθητών και των σχολείων, της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

Καλούμε τη διοίκηση να το εξετάσει, αντί να διαθέτει πολυτελή χρόνο δημοτικών συνεδριάσεων για συζητήσεις σχετικά με επικοινωνιακά μέτρα» προσθέτει η κ. Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet