Στους κατοίκους του Παραδείσου ο Κ. Βλάχος
Κοινωνία

Στους κατοίκους του Παραδείσου ο Κ. Βλάχος

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου παραβρέθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος, μαζί και με τους άλλους υποψηφίους δημάρχους.

Ο κ. Κ. Βλάχος, όπως και οι άλλοι υποψήφιοι, αναφέρθηκε στα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται ο Σύλλογος και απέναντι στα οποία η διοίκηση Πατούλη αδιαφορεί συστηματικά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα παράπονα των κατοίκων.

Το κυριότεροι από τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους είναι το Άλσος Παραδείσου, «το οποίο έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και ο δήμαρχος ενδιαφέρεται μόνον προεκλογικά», όπως ανέφεραν οι κάτοικοι “και τότε το ενδιαφέρον του εξαντλείται στον καθαρισμό από τα ξερόχορτα”.

Οι κάτοικοι του Παραδείσου, παρόλο που εκφράζονται από ένα ενεργό και δραστήριο Σύλλογο, που υποβάλει κατά καιρούς υπομνήματα προς τον Δήμο, δεν παίρνουν απαντήσεις για πολλά θέματα, όπως για την τύχη της κυκλοφοριακής μελέτης που εκπονήθηκε αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε, καθώς επίσης και για τη σύνδεση της περιοχής με την αστική συγκοινωνία ή με το κέντρο του Αμαρουσίου με δρομολόγηση λεωφορείου Δημοτικής Συγκοινωνίας. Διατύπωσαν δε και το παράπονο ότι επιχειρήθηκε κάποτε η σύνδεση με τη Δημοτική Συγκοινωνία, αλλά το σχέδιο δεν ολοκληρώθηκε

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος κατήγγειλε τη μέχρι σήμερα στάση της διοίκησης Πατούλη απέναντι στα προβλήματα της περιοχής, τόνισε την ανάγκη ενός ευρύτερου σχεδιασμού με τη βοήθεια του Συλλόγου και δεσμεύθηκε ότι, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου, θα αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα, ύστερα από συνεννόηση και σε συνεργασία με τον Σύλλογο και τους κατοίκους, έχοντας πάντοτε υπόψη του τον προαστιακό χαρακτήρα της περιοχής, η οποία ενώ είναι αμιγούς κατοικίας κινδυνεύει να κατακλυσθεί από μεγαθήρια (όπως αυτά της οδού Φραγκοκκλησιάς και της οδού Χειμάρας) που συνεχώς παρεισφρύουν παρά τις υποσχέσεις των μέχρι τώρα διοικήσεων του Δήμου.

Ο κ. Κ. Βλάχος, τόνισε: «Ο συνδυασμός ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ δίνει μεγάλη σημασία στη συμμετοχή των κατοίκων κατά τη λήψη των αποφάσεων της διοίκησης και σας διαβεβαιώνω ότι το ενδιαφέρον μας για τα προβλήματα της περιοχής θα παραμείνει το ίδιο και μετά τις εκλογές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet