Συνάντηση Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Αμαρουσίου με τους αντιδημάρχους Παιδείας και Τεχνικών Έργων
Φωτογραφία: google maps/theo kossi
Κοινωνία

Συνάντηση Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Αμαρουσίου με τους αντιδημάρχους Παιδείας και Τεχνικών Έργων

Με την αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Λέκκα και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Επαμεινώνδα Γαρδέλη συναντήθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αμαρουσίου εκθέτοντας σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες στην πόλη.

Ειδικότερα, όπως ενημερώνουν οι γονείς σε ό,τι αφορά την πορεία των εργασιών στις σχολικές μονάδες η συζήτηση στράφηκε αφ΄ ενός στην ανέγερση των σχολικών μονάδων που αναμένονται εδώ και χρόνια και αφ’ ετέρου στις εργασίες συντήρησης που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των παιδιών.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε, επίσης, από τους εκπροσώπους της Ένωσης στη λειτουργία του ΕΝΕΕΓΥΛ Αμαρουσίου και την ίδρυση του ΕΕΕΕΚ Αμαρουσίου, σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή και αναπηρία.

Η Ενωση, αν και υποστηρίζει ότι η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, σημειώνει ότι δίνει μικρή πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση, τόσο λόγω των νέων συνθηκών που έχουν προκύψει, όσο και εκ του γεγονότος ότι κανένα πρόσωπο της διοίκησης που εμπλέκεται σε θέματα Παιδείας δεν είναι καινούργιο. Έτσι, δηλώνει ότι θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή στον τεκμηριωμένο έλεγχο που θα ασκεί καθημερινά, μαζί με τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet