Φιλανθρωπικές δράσεις διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου στις 19 και 23/12
Κοινωνία

Φιλανθρωπικές δράσεις διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου στις 19 και 23/12

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Δήμου και των Παλαίμαχων του ΓΣΑ την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στις 21:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Αντί εισιτηρίου στην είσοδο θα συλλέγονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Επίσης, ο Δήμος Αμαρουσίου, μέσω του φόρουμ νέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ), συνδιοργανώνει με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης και τον Σύλλογο «Δώσε Ζωή» τη λαχειοφόρο αγορά που θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, στις 19:30, στον ΗΣΑΠ. Το κόστος του κάθε λαχνού ανέρχεται στα 5 ευρώ και θα κερδίζουν όλοι οι λαχνοί ανεξαιρέτως. Σημεία διάθεσης των λαχνών στο Μαρούσι αποτελούν το γραφείο Νέας Γενιάς του Δήμου, εντός του δημαρχείου (Βασ.Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα), το Κέντρο Τέχνης Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85), το κατάστημα οπτικών Νικολαράκου (Διονύσου 39), καθώς και η πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) στις 23/12, από τις 10:00 έως τις 19:00 όπου στο τέλος θα γίνει και η κλήρωση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε δήλωσή του καλεί τους Μαρουσιώτες πολίτες να ανταποκριθούν και να στηρίξουν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, καθώς και τη λαχειοφόρο αγορά που συνιστούν δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης στον συνάνθρωπο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet