Δώρα και εορταστικές ευχές στα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δώρα και εορταστικές ευχές στα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Στην κατάμεστη από παιδικά πρόσωπα αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου ειδικά για τα παιδιά των εργαζομένων του.

Σε ένα χαρούμενο παιδικό σκηνικό που είχε στηθεί, ο Άη Βασίλης και ο ταχυδακτυλουργός, με τη ζωντάνια και την ευρηματικότητά τους, κράτησαν συντροφιά στα παιδιά, χαρίζοντάς τους άφθονο γέλιο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς τους, τους ευχήθηκε να περάσουν όμορφα τις γιορτές με υγεία, αγάπη και πρόοδο το νέο έτος, ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους μας και σήμερα γινόμαστε όλοι παιδιά και μοιραζόμαστε τη χαρά μαζί τους. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στη σημερινή μας εκδήλωση που έχει στόχο να χαρίσει το χαμόγελο στους μικρούς μας φίλους, καθώς και τους συνεργάτες μου που συντόνισαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη γιορτή των παιδιών.        

Μαζί με τις ευχές του ο κ. Πατούλης προσέφερε πρωτότυπα δώρα σε κάθε παιδί και εισιτήρια για το Χωριό του Άη Βασίλη και το Λούνα Παρκ «Αηδονάκια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet