Σαρακοστιανά προϊόντα προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές σε δράση του Δήμου
Κοινωνία

Σαρακοστιανά προϊόντα προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές σε δράση του Δήμου

Σαρακοστιανά και αρτύσιμα προϊόντα προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές στην 20η δράση διάθεσης προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.

Ο Δήμος Αμαρουσίου πραγματοποίησε μία ακόμαδράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 Ελλήνων παραγωγών, και σε συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2012 με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Στη δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τη διάθεση προϊόντων αρίστης ποιότητας, εγχώριας παραγωγής που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, για άλλη μια φορά πραγματοποιήθηκε με υποδειγματική οργάνωση και τάξη στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, χιλιάδες ήταν οι καταναλωτές που προσήλθαν τόσο από το Μαρούσι όσο και από άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου. Στο σύνολό τους οι καταναλωτές εξέφρασαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ικανοποίησή τους για την προσπάθεια του Δήμου δίνοντας συγχαρητήρια στη δημοτική Αρχή και στον υπεύθυνο της διοργάνωσης Παντελή Τσιτσιμπάση. Επίσης, εμφανίστηκαν, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα, αλλά και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται στη διάρκεια της δράσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα, και αυθημερόν να τα επιστρέψουν εάν δεν είναι της αρεσκείας τους.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας, στην 20η δράση υπήρχε μεγάλη ποικιλία από σαρακοστιανές γεύσεις και αρτύσιμα εδέσματα.

Περισσότεροι από 50 παραγωγοί από όλη την Ελλάδα προσέφεραν πλέον των 140 προϊόντων.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετείχαν στη δράση έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με τον Δήμο, βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή.

Σε μεγάλες ποσότητες διατέθηκαν βασικά είδη αλλά και συνοδευτικά αυτών που κάλυπταν τις ανάγκες των καταναλωτών όπως αλεύρι, λάδι, όσπρια, ρύζι, μέλι, τυροκομικά, λαχανικά, φρούτα, φυτά, ζυμαρικά, ελιές, κρασί, τσίπουρο κ.λπ.

Όλοι οι παραγωγοί προσέφεραν προϊόντα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Καθαράς Δευτέρας του Δήμου Αμαρουσίου, τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί θερμά. Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά και τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους όπως και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην υλοποίηση της προσπάθειας.

Παρόντες στη δράση ήταν η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καρλαύτης και Ελένη Λέκκα.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι επόμενες δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις εξής ημερομηνίες:

  • Κυριακή 24 Απριλίου 2016.
  • Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet