Μεγάλη προσέλευση καταναλωτών στη δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Μεγάλη προσέλευση καταναλωτών στη δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι

Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων, που διοργάνωσε για 22η σειρά από το 2012 ο Δήμος Αμαρουσίου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, οι δράσεις διάθεσης αγροτικών προϊόντων αρίστης ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή, που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων, είναι ακόμη μία πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, που ξεκίνησε με στόχο να στηρίξει στην πράξη τα νοικοκυριά της πόλης.

Στην καλοκαιρινή αυτή δράση, που είναι η τελευταία της φετινής περιόδου, περισσότεροι από 50 παραγωγοί προσέφεραν πλέον των 170 προϊόντων στους καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, μεταξύ των οποίων την τιμητική τους είχαν τα φρούτα εποχής, αλλά και τα τυροκομικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετείχαν στη δράση έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους.

Καταναλωτές και παραγωγοί εξέφρασαν, όπως αναφέρει ο Δήμος, την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση των δράσεων αυτών από τον Δήμο Αμαρουσίου, που αποτελούν στήριγμα για πολλές οικογένειες. Παράλληλα συνεχάρησαν τον κ. Παντελή Τσιτσιμπάση, υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων, για την άψογη οργάνωση και τάξη.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, τους παραγωγούς για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου με τα προϊόντα τους, αλλά και τους εθελοντές που στήριξαν τη διοργάνωση της δράσης.

Παρούσες στη δράση ήταν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη και η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι την  Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ οι επόμενες δράσεις για το 2016 είναι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet